Infuencer sourcing

Influencer sourcing

Sourcing

Det kan være svært at finde de mest værdifulde influencers, der passer perfekt til brandet. Heldigvis har vi de rette kompetencer, erfaring og værktøjer til dette, hvad end I søger storstilede influencer-kampagner til at løfte jeres brand, eller har brug for hjælp til at finde de rigtige influencers til at promovere jeres virksomhed.

I et samarbejde med os kan i forvente en effektiv kvalitetsoplevelse, hvor i ikke skal tænke på projektet efter i har overladt det til os. Vi tager os af alt lige fra den indledende fase med at identificere de rette influencers til den afsluttende fase med at kontrollere, at alle sponsorerede opslag kommer ud til den rette målgruppe. Med andre ord outsourcer i hele influencer projektet til os. I overordnede trin kommer processen til at foregå i tre trin.

Formål

Vi modtager en forespørgsel fra jer omkring formål og ønsker til influencers.

Vi går i dybere dialog omkring formål, hvor vi sammen får præciseret målgruppe, type af influencer og ønsket målsætning.

Vi lægger en strategi for hele influencer outsourcing forløbet, hvorefter vi står 100% for opgaven.

Identificering

Vi identificerer og matcher jeres brand med de rette influencere. Dette gør vi ved hjælp af vores brede netværk og førende værktøjer, som sikrer jer kvalitet inden for influencer verdenen.

Yderligere måler vi influencere på forskellige parametre og specifikke KPI’er, så influencerne er perfekt skræddersyede til at ramme jeres ønskede kundemålgruppe. Vi lægger blandt andet vægt på følgende KPI’er:

  • Impressions
  • Engagement
  • Målgruppe

Eksekvering

Når vi har fundet de rette influencere til jer, står vi får hele eksekveringsprocessen. Dvs. vi tager det fulde ansvar for al planlægning med influencerne, udførelse af de rette opslag og overvågelse af hele strategien. Efter endt forløb afrapporterer vi gerne alle resultater som er skabt direkte fra samarbejdet med AA Agency.

​Hvis i vil vide mere eller har en forespørgsel, kan i kontakte os på mail, telefon, eller ved at udfylde formularen her.